طرز تهیه انواع جوجه کباب
کباب یکی از غذاهایی است که به شدت در سفرهای کمپینگ و پیک نیک در طبیعت استفاده می شود و افراد میل به این نوع غذا به دلیل راحتی آن را دارند زیرا این غذا دردسر زیادی ندارد و به راحتی در بیرون از خانه می توان آن را تهیه کرد.
تهیه جوجه کباب در کمپینگ یکی از لذتبخشترین تجربیات آشپزی در فضای باز است. با کمی خلاقیت، میتوانید انواع مختلفی از جوجه کباب را با طعمهای متنوع آماده کنید. در ادامه، طرز تهیه انواع جوجه کباب در کمپینگ را به شما آموزش میدهیم.
شما می توانید جهت کسب اطلاعات از نکات تغذیه ای و بهداشتی در کمپینگ کلیک کنید.
مواد اولیه مشترک برای انواع جوجه کباب
- سینه یا ران مرغ: به دلخواه میتوانید از هر دو قسمت استفاده کنید.
- پیاز: برای مزه دار کردن گوشت
- ماست: برای نرم شدن گوشت و ایجاد طعمی دلپذیر
- زعفران دم کرده: برای رنگ و عطر بهتر
- روغن زیتون: برای طعم دار کردن
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا: به مقدار دلخواه
- آبلیمو: برای طعم ترش و تازه
- سیر: اختیاری، برای طعم قویتر
روش تهیه انواع جوجه کباب
در این بخش انواع جوجه کباب را به همراه روش های تهیه ی آن به راحتی به شما آموزش می دهیم.
جوجه کباب ساده
- مرغ را به تکههای کوچک و یک اندازه برش دهید.
- پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
- مرغ، پیاز رنده شده، ماست، زعفران، روغن زیتون و ادویهها را مخلوط کرده و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرغها را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.
جوجه کباب زعفرانی
- این نوع جوجه کباب با استفاده از زعفران دم کرده غلیظ تهیه میشود.
- مرغ را به مدت طولانیتر در زعفران دم کرده بخوابانید تا رنگ و طعم آن به خوبی به گوشت نفوذ کند.
جوجه کباب با سبزیجات
- به مرغ، سبزیجاتی مانند فلفل دلمه، پیاز، گوجه فرنگی و قارچ اضافه کنید.
- سبزیجات را به همراه مرغ مزه دار کرده و به سیخ بکشید.
جوجه کباب با ماست و سیر
- به مواد اولیه، سیر رنده شده اضافه کنید.
- این نوع جوجه کباب طعم بسیار قوی و لذیذی دارد.
جوجه کباب با طعمهای مختلف
میتوانید با اضافه کردن ادویههای مختلف مانند دارچین، زنجبیل، پودر کاری و… طعمهای متنوعی به جوجه کباب خود بدهید.
برای مثال، جوجه کباب با طعم لیمو عمانی، جوجه کباب با طعم آلبالو و…
نکات مهم برای تهیه جوجه کباب
- از مرغ تازه و با کیفیت استفاده کنید.
- هرچه مدت زمان مزه دار کردن بیشتر باشد، طعم جوجه کباب بهتر میشود.
- آتش باید به اندازه کافی داغ باشد تا گوشت به سرعت پخته شود و خشک نشود.
- مرغها را به صورت یکنواخت و با فاصله مناسب به سیخ بکشید.
- سیخها را مرتباً بچرخانید تا همه قسمتهای گوشت به طور یکنواخت پخته شود.
سوالات متداول
بهترین قسمت مرغ برای جوجه کباب کدام است؟
سینه و ران مرغ هر دو مناسب هستند. سینه مرغ تردتر و ران مرغ آبدارتر میشود.
چقدر زمان برای مزه دار کردن مرغ لازم است؟
حداقل 2 ساعت، اما هرچه بیشتر بماند بهتر است.
بهترین ادویهها برای جوجه کباب کدامند؟
زعفران، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، آبلیمو و سیر از رایجترینها هستند.
برای نرم شدن مرغ چه کنیم؟
استفاده از ماست و پیاز و زمان کافی برای مزه دار شدن باعث نرم شدن گوشت میشود.
برای طعم بهتر چه کنیم؟
از انواع سبزیجات مانند فلفل دلمه، پیاز و قارچ همراه با مرغ استفاده کنید.
چگونه به جوجه کباب رنگ بدهیم؟
زعفران دم کرده رنگ زیبایی به جوجه کباب میدهد.
بهترین همراه برای جوجه کباب چیست؟
برنج، سالاد، نان و دوغ از همراهان سنتی جوجه کباب هستند.